ARLA FOOD MOVERS

Mad, muskler og højt humør

Tak til alle de deltagende. 
De 3 vindere af Live madlavning med Hjalte og Tjelle er kontaktet.

Søndag den 4. oktober havde Mie, Arla Fondens MADguide, Hjalte og Tjelle med i køkkenet. De lavede sammen med jer derhjemme grønne spinatpandekager via Facebook live. Det kom der rigtig mange flotte og kreative pandekager ud af - så mange tak for jeres deltagelse. Der er mulighed for at gense livestreamen ved at gå til Facebook-begivenheden nedenfor. 

Opskrift på grønne spinatpandekager med hytteost

Til 4 personer. Tid: ca. 30 minutter. 

Hvis pandekangerne skal fungere som hele jeres aftensmåltid, så kan I fx vælge at servere kylligelår til, eller at lave pandekagerne så store at de kan fyldes med salat, kød eller bønner (som wraps).

INDKØBSLISTE

Pandekager:

- 200 g frisk spinat
- 3 dl. mælk
- 4 æg
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. bagepulver
- 100 g fint mel, fx hvedemel
- 100 g groft mel, fx rug-, spelt- eller grahamsmel
- Olie til stegning

Hytteost:

- 200 g hytteost
- Salt, peber, lidt citronsaft
- Basilikumblade til pynt


Følg med i livestreamen på Facebook hvor vi sammen laver pandekagerne.

Får du lyst til lave pandekagerne igen en anden dag?
Find opskriften lige her: Grønne spinantpandekager

Konkurrencebetingelser